Privacy-verklaring

PRIVACYVERKLARING

 

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als doel uw  persoonsgegevens nog beter te beschermen. Op basis daarvan heeft stichting Contactblad Lambertus/ Wijkblad PUNT  een privacyverklaring opgesteld.


- Stichting Contactblad Lambertus/ Wijkblad PUNT kan persoonsgegevens over u verwerken,  omdat U als vrijwilliger of abonnee betrokken bent bij PUNT , of omdat U adverteert in het blad. Het betreft  de volgende persoonsgegevens :
o Uw voor- en achternaam
o Uw adresgegevens
o Uw telefoonnummer
o Uw e-mailadres


- Stichting Contactblad Lambertus/ Wijkblad PUNT verwerkt uw persoonsgegevens om u  telefonisch of schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen of persoonlijk te bezoeken.


- Stichting Contactblad Lambertus/ Wijkblad PUNT bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.


- Uw gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor de bestuursleden van de Stichting Contactblad Lambertus en worden niet aan derden verstrekt.


- U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien of te corrigeren.  U kunt uw gegevens opvragen via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


- Mogelijk staan er afbeeldingen of tekst van u in de archiefkast op onze website. Wilt U dat deze verwijderd worden  dan kunt u dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen de gegevens verwijderen.

 

Bestuur Contactblad Lambertus- wijkblad PUNT

 

Aanvullende gegevens