Even voorstellen: Nicky en Vanja

Wat leuk dat ik een stukje mag schrijven over wie we zijn en wat we doen.

 

Wij zijn Nicky (30) en Vanja (32), getrouwd en papa en mama van Lot (3) en Mees (1). Sinds twee jaar wonen we in de Leeuwerikstraat. Onze achtergrond ligt voor ons allebei in de topsport (tafeltennis). Nicky is drievoudig Nederlands kampioen geweest en ook Vanja heeft op eredivisieniveau gespeeld. Daar komt ook onze passie voor sport en voeding vandaan.

 

8 jaar geleden zijn we gestart met ons eigen bedrijf om mensen te helpen naar hun fitdoelen door middel van sport, voeding en coaching. 1,5 jaar geleden hebben we ons concept echt neergezet.
Toen hebben we #dutchpowerteam opgericht waarmee we mensen helpen naar hun fitdoelen (met ons fitplan) en degenen die willen ook naar hun dromen en doelen op zakelijk vlak door zelf ook coach te worden en anderen te inspireren en helpen.
Inmiddels is dat uitgegroeid tot een fitcommunity waarin we dagelijks meer dan 120 mensen helpen en inspireren naar een healthy active lifestyle. Daarnaast is ons team uitgegroeid naar een team van 30+ coaches die allemaal mensen helpen naar hun fitdoelen. Onze missie is om samen met #dutchpowerteam 2000 mensen te helpen om echt een impact te kunnen maken in Nederland en ook daarbuiten.

 

We zijn heel actief op Instagram (@balanceyourhealth en @pollekevanja) en daar laten we dagelijks zien wat we doen waardoor we heel veel mensen kunnen inspireren. Sinds maart (toen de coronatijd begon) zijn we al onze workouts online gaan geven: bootcamp, FITdance, FITyoga en een beginner workout.
De weekplanning komt altijd op Instagram voorbij en daar kun je je ook aanmelden als je het leuk vindt om mee te doen.

 

Het hoe en wat wijst zich allemaal vanzelf en de workouts zijn en blijven gratis en toegankelijk voor iedereen. Dus hopelijk zien we je daar! Stuur ons gerust een berichtje, dat vinden we altijd leuk. Mailen mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Tot snel :)

 

 

 

Aanvullende gegevens