(Bijna) 50 jaar PUNT!

Het volgend jaar bestaat PUNT 50 jaar. Dat wil zeggen, PUNT en zijn voorgangers bestaan 50 jaar, want oorspronkelijk was het het kerkblaadje van de St. Lambertusparochie. Dat eigenhandig gestencilde en geniette blaadje, dat grotendeels gevuld was met kerkberichten, evolueerde in de loop van die 50 jaar tot het wijkblad dat jullie nu in handen hebben. Het ziet er allemaal wat fleuriger en verzorgder uit en het is al lang geen blad meer van de kerk, maar een blad van en voor de wijkbewoners.

 

50 jaar. Dat is bijna twee keer zo lang als de Blerickse krant. En nee, die gaan we echt niet overnemen. Maar we gaan ons jubileum vanzelfsprekend wel vieren. Niet alleen met de 25 vrijwilligers die PUNT verzorgen maar met de hele wijk. Jullie horen daar in de komende uitgaven natuurlijk meer over.

 

Alvast een tipje van de sluier: We zijn voornemens om een evenement te organiseren waarbij clubs, verenigingen en organisaties uit de Smeliënkamp kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze in huis hebben. Niet door middel van een folder, of een verkoopkraam maar door iets te presenteren.
De komende weken gaan wij de clubs en verenigingen hiervoor benaderen.

 

We weten veel, maar niet alles. Wordt jouw club, groep, vereniging de komende maand onverhoopt niet door ons benaderd en wil je wel acte de presence geven, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wordt vervolgd!

 

Redactie

 

Aanvullende gegevens