Een bijzonder jaar

Zo kun je 2020 wel noemen. Een onbekende vijand viel ons aan, de wereld (en ook Blerick), stond op zijn kop. Hopelijk brengt het vaccin ons in 2021 weer rust en vrijheid. Ik denk dat alle klusjes in huis klaar zijn en dat de tuinen er prachtig bij liggen. Maar hoe is het met jullie lichamelijke gesteldheid?
Ik hoor dat er bij de meeste mensen de nodige pondjes zijn bijgekomen. Zelf ben ik na 2 maanden weer fanatiek gaan rennen. Ik doe dit al jaren. Met mijn vaste running maatje loop ik nu al (volgend jaar) 30 jaar. Twee keer per week. Zelf pik ik er nog een dag bij (zodat ik Gé voor kan blijven!!) Om niet altijd hetzelfde rondje te lopen, nemen we de auto (ik hoor al zeggen: rennen jongens) naar locaties zoals: Boekend, Baarlo, Hei, Zwarte Water, Joamerdal, ja zelfs de steilrand in Tegelen! We zijn intussen wel bekend in Blerick e.o., zeker als we ons T-Shirt aan hebben met GeJo Run.

 

Maar daar hebben we nu een probleem mee. Er is een firma die ons logo gejat heeft als merk voor hun kousen. U zult begrijpen dat ze met onze naam een enorme omzet hebben. Wij zien hier echter geen cent voor terug!!

 

 

Wij voelen ons “genaaid” door deze firma. Wij willen pieken zien. Nee, niet voor ons, maar een gedeelte gaat naar PUNT en de rest wordt onder de armen verdeeld, onder de linkse arm en de rechtse arm. We hebben alles geprobeerd maar de firma lacht ons uit. We hebben ze gedreigd met een top advocaat, advocaatje leef je nog (hij leeft nog) maar hij heeft zijn toga aan de wand gehangen, en ons veel sterkte toegewenst: Bedankt P.

 

Wat te doen? We denken eraan om wat GEJO kousen aan te schaffen en er wat gaten in te knippen. We zetten dan op Social-Media foto’s van deze kousen met het bericht dat ze na een keer running al naar de kl* zijn. Echt boos zijn we en diep teleurgesteld. Als er geen oplossing komt gaan we zelf GEJO kousen uitbrengen, met een PUNT erop. Dus PUNT verdient er ook geld aan. Als het zover is komen de modellen in de PUNT te staan!! Help ons zodat we nog lang voor de PUNT kunnen lopen!

 

Fijne Feestdagen

JoJa en ook van GeVa

 

Aanvullende gegevens