Zo, hier hebben jullie onze eerste gouden PUNT in handen. Goud omdat we dit jaar 50 jaar bestaan. Iets waar Hans Huijs ons verslag van doet.

 

Toen we deze PUNT voor jullie klaar maakten bedachten we dat hier toch wel veel kanten van het leven in belicht worden. Soms lijken die tegenstrijdig. Zoals de joeks van de carnaval en het bericht van Een tegen Eenzaamheid. Maar op de een of andere manier zijn ze toch met elkaar verbonden, Denk maar eens aan het liedje “ïk bin zoeë einzaam, ik veul mich zoeë verlaote…”

 

Heel divers dus, en die diversiteit maakt ons, als redactie, blij.
We zijn blij met de Stadstuinderij. Die gaat met regelmaat artikelen aanleveren waardoor onze vingers groener kunnen worden. We zijn blij met het ingezonden artikel van Jan Wilms van de Mikado. En ook hij heeft beloofd ons met regelmaat te informeren over onze jeugd (en dus onze toekomst). We zijn blij met Ergün Cangir, die ons laat nadenken. We zijn blij met de humor van Huub van Gestel en Joja en met de gedichten van Ine Wilbrink. En we zijn blij met de bijdragen van Ronald Albronda.

 

Kortom, er is veel om blij mee te zijn.

Zeker ook omdat carnaval nadert en PUNT deze carnaval in aanzien gestegen is: onze penningmeester John Lamberts is adjudant van de Duikelaer.

 

We hopen jullie ook een beetje blij te maken met deze PUNT en wensen jullie ‘nne gooje vastelaovend.

Tot over 2 maanden!

Aanvullende gegevens