Hallo, hier zijn we weer!

 

Als jullie dit blad in je handen krijgen is de zomer officieel begonnen. Een zomer die wat anders zal zijn dan normaal en die waarschijnlijk nog lang in onze herinnering zal blijven. Met een vakantieperiode die voor sommige mensen drukker is dan de periode ervoor. Die voor veel mensen ook anders wordt dan normaal omdat ze toch in hun eigen omgeving blijven. Maar die omgeving kan ook mooi zijn.
Een zomer op anderhalve meter afstand (hoewel die anderhalve meter voor veel mensen al aanzienlijk gekrompen is).
Een zomer zonder grote evenementen. Maar met mogelijk wel veel gezellige ontmoetingen.
Een zomer met waarschijnlijk weer hoge temperaturen. Letterlijk, want de weersvoorspellingen melden al weer meer dan 30 graden. En figuurlijk als je de demonstraties en protesten bekijkt.

 

Anders dan normaal… ook voor de leerlingen die dit jaar hun diploma haalden en die hun galabal en eindexamenfeest moeten missen. Maar dat papiertje heb je binnen. Namens de redactie een welgemeend proficiat!

 

We weten niet wat er nog allemaal op ons af komt. We weten wel dat we moeten genieten van de goede, leuke en lieve dingen die ons pad kruisen. En dat gaan we dan ook doen.

 

We wensen jullie de komende maanden veel mooie momenten en hopen dat deze PUNT daar een beetje aan bij kan dragen. En mocht je die momenten met ons willen delen: neem dan even contact op. We plaatsen je bijdrage graag.

 

In augustus vind je ons weer in je brievenbus. Tot dan!

 

Aanvullende gegevens