En zo stevelen we weer zoetjes aan af op het einde van 2020. Een vreemd jaar waar je veel over kunt zeggen, maar dat in elk geval heel speciaal was. Een scharnierpunt. Over enkele jaren zullen we waarschijnlijk praten over de tijd vóór en de tijd ná Corona.

Een jaar met veel beperkingen, teleurstellingen en verdriet. Met hartverwarmende en creatieve initiatieven. Met mensen die op de bres voor elkaar stonden en met mensen die tegen ik-weet-niet-wat-allemaal protesteerden. Een jaar waarin er opeens heel veel virologen in Nederland bleken te wonen.

Een jaar waarvan we op dit moment nog niet weten hoe het zal eindigen. In elk geval niet met een groot kerstdiner met veel gasten en met spetterend vuurwerk. Maar of dat nu zo verschrikkelijk is? Hoe was het gezegde ook al weer? Het zit hem niet in de kwantiteit maar in de kwaliteit….

We danken jullie, lezers, schrijvers, adverteerders en bezorgers, voor je betrokkenheid bij PUNT en wensen jullie allemaal vredige kerstdagen toe en een goed en vooral gezond 2021. Wat zullen we genieten van wat straks wel weer allemaal mag en kan!


Tot volgend jaar!

Redactie

 

 

 

Aanvullende gegevens