Verslag van de penningmeester

 

2020 had een bijzonder jaar moeten worden voor ons Wijkblad “PUNT”. We zouden ons 50-jarig jubileum met de wijk gaan vieren. Maar helaas, toen kwam Corona om de hoek kijken en hebben we onze geplande activiteiten moeten uitstellen. Als het aan ons ligt gaan deze in 2021 als verlaat jubileumfeest plaatsvinden.

Wat wel doorgegaan is, ondanks alle Corona beperkingen, zijn de uitgifte van 6 edities van 2020 met allerlei weetjes over de buurt en leuke verhalen. Door de opgelegde beperkingen en als gevolg hiervan mindere sociale contacten, was de behoefte aan informatie uit de buurt nog groter.

Ook volgend jaar gaan we weer alles in het werk stellen om de 6 geplande edities uit te brengen. Om het financieel mogelijk te maken zijn onze collectanten weer bij u aan de deur geweest. Er werd in totaal € 2.490 opgehaald, zowel in contanten als via de nieuwe QR-code die we dit jaar voor het eerst gebruikten. We zijn zeer blij met deze gulle bijdrage en kunnen nu met een gerust hart aan de edities van 2021 aan de slag gaan. En mocht u de collectant gemist hebben, via onderstaande QR-code kunt u alsnog een donatie doen.

Met vriendelijke groet,

John Lamberts

 

 

Aanvullende gegevens