XAVI PULGAR NAVAS

zoon van

Chris Pulgar Navas en Sharon Peters

 

Onze Xavi

Op 3 februari 2016 ben ik geboren in het geboortecentrum van het VieCuri ziekenhuis in Venlo. Om 14.10 zagen mijn oogjes voor het eerst mijn papa en mama. Toen ze mij op de weegschaal legden moest iedereen heel hard lachen: mijn gewicht was 3640 gram. Mama, papa, peettante en de verloskundige hadden allemaal een gewicht geschat voordat ik geboren was en de verloskundige zat er het dichtst bij met 3590 gram! Niemand had gedacht dat ik zo veel woog toen ik nog in mama's buik zat. Heb ik ze toch even lekker een poepie laten ruiken!

 

Zo heb ik papa en mama eerder ook al eens voor de gek gehouden, want met 30 weken en 2 dagen stond ik al te popelen om mijn papa en mama te zien. Mama is met weeën in het AZM in Maastricht opgenomen. Een testje liet zien dat ik die week nog geboren zou worden. De doktoren hebben er alles aan gedaan om mij binnen te houden en dat is ook gelukt! Want ik ben uiteindelijk met 39 weken en 1 dag ter wereld gekomen!

 

Wat ik en mijn papa en mama heel leuk vonden is dat mijn oma Gabie de kraamverzorgster bij ons was. Dubbel plezier dus, want wij werden natuurlijk heel goed verzorgd en ik kreeg zeker 100 kusjes per dag. Als het er niet meer waren. Wat een gezelligheid!

 

Oh ja, mijn papa en mama zeggen trouwens dat ik een heel lief ventje ben: ik huil alleen als er echt iets is en verder groei ik perfect! Binnen een week zat ik al boven mijn geboortegewicht, dus kom me maar snel bekijken want voordat jullie het weten ben ik groot geworden!

 

Lieve groetjes van mij, mijn mama Sharon, papa Chris en pootjes van mijn grote vriendin Pepe de Franse buldog.

Onze gegevens:
Chris Pulgar Navas en Sharon Peters en Xavi Pulgar Navas
Horsterweg 47
5928 NB Venlo