BRAM ACHTEN

zoon van

Maurice Achten en Jony Heemels

 

18 Juli is bij ons kleine Bram geboren, en wat hebben we geduld moeten hebben tot het eindelijk lukte om zwanger te worden! Er wordt wel eens gezegd dat er eerst iemand moet gaan voordat er nieuw leven komt, wat in dit geval echt zo was. De dag nadat de vader van Maurice overleed, kleurde het zwangerschapstestje positief. Heel erg blij waren we hiermee, maar tegelijkertijd ook erg verdrietig om het verlies van pap, een heel raar gevoel. Pap heeft voorspeld: “ ’t lökt óch waal en ’t wuurt ‘n jóngske!”

 

En veertig weken en zes dagen later kwam Bram ter wereld in het geboortecentrum te Venlo. Hij koos hierbij zo’n beetje de allerheetste week van 2016 uit! Een kruik was niet noodzakelijk, hij had de rest van de week zelfs verhoging omdat de temperatuur in huis zo hoog was. Gelukkig ging het snel allemaal weer goed, mede door de goede kraamzorg van Yvonne van het Groene Kruis.

 

Drinken, luiers verbruiken en aangeven dat hij iets graag wil kan hij als de beste! In een paar weken tijd is hij al heel goed ge-groeid en aangekomen. Wandelen in en rondom de Pepijnstraat vindt hij erg fijn, met een ritje in de auto maken we hem ook blij .

Groetjes van mama Jony, papa Mau-rice en zoontje Bram Achten. En lieve buurtjes, bedankt voor de leuke kaartjes!

Bram Achten, zoon van Maurice Achten en Jony Heemels.
Geboren: 18-07-2016