REVI RUTTEN

zoon van

Ivo en Anouk Rutten

 


Een jaar vol verrassingen…
Begin maart 2016 kregen we onverwachts een positieve zwangerschapstest. Drie dagen nadat we ons huis te koop hadden gezet. We hadden een huis op de Horsterweg op het oog.
Na een aantal maanden kregen we een telefoontje; het huis waar ons oog op was gevallen was verkocht. Een halve dag later wederom een telefoontje; een bod op ons huis. Het lot werkte een handje mee. We kwamen bij een ander huis op de Horsterweg uit. We konden dezelfde dag nog kijken via de eigenaren en waren op slag verliefd. We besloten ervoor te gaan, ook al wisten we wat we ons op de nek haalden. Met 36 weken zwangerschap zijn we verhuisd. In twee dagen met veel hulp was het gepiept. Anderhalve week voor de uitgetelde datum hadden we het huis klaar.

Alles was geregeld voor de bevalling. We zouden naar het ziekenhuis gaan, de tassen stonden al klaar en ook wij waren er klaar voor.
Op 26 oktober, met 40 weken en 1 dag begonnen de weeën om 4 uur ‘s nachts. De spullen werden in de auto geladen en de verloskundige werd gebeld. Echter hebben we het ziekenhuis nooit gehaald: na twee uurtjes was onze zoon er, de verloskundige was er net op tijd bij.
Revi doet het ontzettend goed, is een tevreden en lief mannetje. Wij zijn vooral blij en dankbaar dat we in ons mooie huis een prachtig kindje kunnen grootbrengen.

Wat hebben we ons welkom gevoeld in onze vertrouwde buurt. Veel kaartjes mogen ontvangen maar ook veel interesse gehad van onze lieve buurtbewoners. Dank jullie wel allemaal!

Veel liefs van Ivo, Anouk en Revi Rutten.
19-10-2016