HARUN CANGIR

zoon van

Ergün en Umrü Cangir
broertje van Mirac en Lina

 


Beste wijkgenoten,

Met genoegen stellen we onze semi – miniatuurtje Harun aan u voor. Hij is al een tijdje medebewoner op de Horsterweg. De ouders waren vertraagd om zijn komst te vermelden, maar Harun zelf is in een race-tempo à la Max Verstappen op de aardbol terecht gekomen.

Harun werd rond 21 juli 2016 verwacht, maar daar wilde hij blijkbaar niets van weten. Begin juni had Harun al ruim 6 weken te vroeg willen finishen, maar mams moest toch van de medewerkers van het prachtige geboortecentrum in Viecuri een pitstop houden, want hij zou anders met ca. 2 kg. geboren worden en ook nog een tijdje in de couveuse moeten liggen.
Om de paar dagen werd er in het geboortecentrum gevlagd om onze snelle bolide te temperen zodat hij gezond en wel (én op tijd) zou finishen.
Zodra Harun zich aan de spelregels begon te houden mocht mams na een pitstop van 8 dagen naar huis met de afspraak om volledig rust te gaan houden. Helaas bleek dit van korte duur omdat de baby leek te komen, maar wat bleek… het was vals alarm, dus de dag erna mocht mams weer naar huis. Na een paar dagen leek het zover, onze speedracer kon geen minuut langer wachten en mams werd door de overbuurvrouw racend naar het geboortecentrum gebracht.
Terwijl paps bezig was om oppas thuis te regelen kwam er een telefoontje: Harun werd op 24 juni 2016 ruim 1 maand te vroeg geboren. Het gebeurde zo snel dat papa er niet bij kon zijn.

De wijk heeft een ongeduldige Formule 1 coureur in spe erbij.

Hartelijke groet,
Ergün, Ümrü, Miraç, Lina en Harun Cangir