JOAH DRIESSEN

zoon van

Sunny en Patricia Driessen
broertje van Jolie

 

Hallo buurtgenootjes,

Op een lekker warme dag in juni zaten papa, mama, mijn grote zus Jolie, opa, oma en mijn peetoom te barbecuen in de tuin. Mama vond dat ik lang genoeg in de buik had gezeten en besloot met papa voor de grap eens de voetreflex massage te gaan uitproberen: ze hadden namelijk gelezen dat dat de weeën kon opwekken. Na een paar minuutjes masseren dachten ze: “Dat gaat toch niet gebeuren”, want ik was nog flink aan het bewegen in de buik tussen het barbecuevlees! Tot mama ineens 10 min. later opstond omdat de vliezen braken! Net als bij mijn zus Jolie braken de vliezen op de loungebank! Niemand geloofde mama natuurlijk en we lachten met z'n allen!


Om 22:15 uur heb ik mama de verloskundige horen bellen om te zeggen dat de vliezen gebroken waren. De verloskundige zei: “Bel me maar zodra de weeën om de 4 à 5 minuten komen."Om 23:15 uur vond ook ik dat ik lang genoeg had gezeten en begon ik de weeën in te zetten. Meteen om de 3 à 4 min. Dat deed mama beslissen om om 23:45 uur de verloskundige weer te bellen en die is meteen gekomen.


Om 00:15 was ze er en zei na de controle: “Kom maar naar het ziekenhuis, want je gaat heel snel." Mama is opgestaan en naar de auto gelopen. Bij de auto aangekomen bedacht ik me dat ik helemaal niet naar het ziekenhuis wilde en besloot de druk op te voeren. “Ohohh”, hoorde ik mama zeggen, "hij komt al!" Snel terug naar binnen, waar ik op 19 juni 2017 om 0:45 uur super snel ben geboren! Ik deed het meteen goed en was een gezonde knul met de naam Joah Driessen. Ik woog 3320 gram en was 49 cm groot.


Even later heb ik ook mijn grote zus Jolie ontmoet en wat was ze lief! Ik kreeg ontzettend veel kusjes van haar!
Nu genieten we samen met z'n 4tjes

Liefs Joah
Sunny, Patricia & Jolie Driessen