SJUUL JANSSEN

broertje van

Martin en Anneke Janssen
broertje van Josje

 

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Sjuul Janssen, broertje van Josje en zoon van Martin en Anneke.

9 Maanden lang was het een verrassing: een broertje of zusje, een zoon of een dochter. Josje kon niet wachten om te ontdekken of ik nou een broertje of zusje zou zijn. Eén ding wist ze zeker: ze zou een heel goede grote zus gaan worden die mij van alles gaat leren. De afgelopen maanden heeft ze mij al flink geknuffeld en kusjes gegeven op mama’s buik.

 

Na flink wat plezier in de buik gehad te hebben, ik trappelde er flink op los, besloot ik op 19 september om 20.30 uur dat het tijd was om de buitenwereld te gaan ontdekken.
Ik wilde nu eindelijk echt kennis gaan maken met papa, mama en mijn grote zus Josje. Vanaf 22.00 uur liet ik regelmatig merken dat het tijd was en werd de verloskundige gebeld. Samen werd besloten dat het tijd werd om naar het ziekenhuis te gaan. Hier ging het allemaal heel snel en was het even heel spannend, maar op 20 september om 00.54 uur was ik er dan. We moesten nog een paar uurtjes in het ziekenhuis blijven.
’s Ochtends haalde papa mijn grote zus op en kon ik ook eindelijk echt met haar kennismaken. Ze was hartstikke blij en kon nu lekker met me knuffelen en me vasthouden.


Nu is het dan tijd om plezier te gaan maken in mijn leven en van alles te gaan leren van mijn grote zus. Wie weet zien we elkaar in buurt.

 

Groetjes van Sjuul