LINA CAROLIEN KAMMAN

dochter van

Marieke Jacobs en Marcel Kamman
zusje van Koen, Mara, Joos, Minggus en Liza Maria

 

We wonen aankomende maand (pas) twee jaar in het mooie Blerick en toch hebben we al twee mooie 'Blerickse' dochters gekregen. Liza-Maria is 22 maanden geleden, op 1 april 2016 , thuis, in een rap tempo geboren. Maar haar zusje Lina kan het nog sneller.

Marcel 'grapte' al, mijn kinderen worden allemaal de eerste van de maand geboren en bij de verloskundige stond in het dossier 'bevalt snel!'.

Op 1 december 2017 om 00.01, braken de vliezen. In eerste instantie dacht Marcel dat hij voor de gek werd gehouden maar al snel besefte hij dat onze dochter en zesde kindje vandaag toch echt zou komen. Nuchter dat we zijn, besloten we de woning op te ruimen, vaatwasser aan en toch nog even een paar uur te gaan slapen de verloskundige bellen leek ons nog niet nodig.  Echter besefte we dat er om 00.35 een wee kwam, welke binnen 5 minuten weer kwam. Marcel belde de verloskundige, ze kon niet meteen komen. Maar wij ook echt niet meer weg. Marcel hing op en ik liet hem weten dat Lina zou komen. Ik zat op het toilet en door de been weeën kon ik amper om mijn benen staan. Naar boven gaan zou niet meer lukken. Marcel holde naar boven om handdoeken te pakken en toen hij naar beneden wilde komen zaten we er al. Lina, op mijn buik, op het toilet. We hebben haar ingewikkeld en de verloskundige weer gebeld. Om 00.57 uur is Lina zonder hulp, op het toilet ter wereld gekomen.

Doordat wij rustig bleven was er geen paniek, voelde ik me goed. Reageerde Lina goed en kwam omstreeks 01.10 uur de verloskundige binnen.

Lina, voluit Lina Carolien, vernoemd naar Oma (Caro)Lien is op 1 december 2017  in Blerick geboren en woog 3540 gram.

Lina is de kleine zus van Koen, Mara, Joos, Minggus en Liza-Maria.  Alle broers en zussen zijn dolblij met de komst van hun kleine zusje.

Lina is de dochter van Marcel Kamman en Marieke Jacobs. Leeuwerikstraat 57.